Om Leki TaxFree

Leki Tax-free ApS blev stiftet i 1989 som leverandør af mærkevarer til airlines, cruiseline og bordershops. Sideløbende har vi lavet forskellige merchandise og OEM projekter for internationale virksomheder i forskellige brancher. Nogle brancher der kan nævnes er mobilselskaber, konfekture, spiritus, legetøj, institutioner, IT-branchen, reklamebureauer og supermarkedskæder.
Et af vores specialer er recyclede bæreposer til butikker, institutioner, supermarkedskæder m.m. Dette hører sammen med vores koncept om at mindske brugen af engangsplastik, samt skabe bæredygtige produkter der vil holde i mange år.

Engagement:
Vi brænder for det vi laver, og med vores store erfaring med sourcing i Fjernøsten kan vi finde ALT, og ingen opgave er for stor eller for lille.

Certificering og bæredygtighed:
Med vores 30 års erfaring med produktion i Fjernøsten er vi i stand til at levere produkter, hvor innovation, kvalitet, CSR og konkurrencedygtige priser går op i en højere enhed.

Hvorfor vælge os som leverandør?

Vi kan garantere at kvaliteten på vores produkter lever op til den samme høje standard, hver gang. Alle de produkter vi sælger er produceret i Fjernøsten og vi har et samarbejde med Amfori for at sørge for, at vi har en sikkerhed i, at de produkter som vi får er produceret på ansvarlig vis.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for branchen, og flere større virksomheder benytter sig allerede af os som leverandører. Dermed har vi allerede beviser på, at vi er en leveringsdygtig og troværdig leverandør.

Med vores årelange erfaring samt stærke samarbejde med vores producenter, har vi kunne skabe produkter der er i høj kvalitet, samtidig med at vi kan forhandle dem til konkurrencedygtige priser.

Start din miljøvenlige

rejse med os